Hírek, bejegyzések

Biciklitúrák a "Zöld térkép" iskolai verseny nyerteseinek

A Bee Green környezetvédelmi pályázat keretében a G10 és a Sóvidék-Hegyalja HACS 2022. július 11 és 13-án biciklitúrát szervezett a két térségben. A kiránduláson, azok a diákok vettek részt, akik a Zöld térkép iskolai verseny nyertesei a beküldött anyagok alapján.

"Bee Green" tábor

A "Fenntartható fejlődés és környezetvédelem a G10- és a Sóvidék-Hegyalja HACS területein" megnevezésű együttműködés keretében 2022. júniusában került megrendezésre egy-egy négy napos környezetvédelmi tábor a két térségben, amely a "Zöld térkép" iskolai versenyen résztvevő diákok, valamint az őket segítő tanárok részére szólt.

"Bee Green" tábor program

A  Sóvidék-Hegyalja és G10 Helyi Fejlesztési Akciócsoport júniusban szervezi a környezetvédelmi együttműködés keretében a Bee Green tábort, amely a Zöld térkép iskolai verseny résztvevőinek szól.

A tábor időpontja és helszíne:

1. Zeteváralja- Deság Resort: 2022 június 13-16.

2. Borzont- Borzont Fogadó: 2022 június 20-23.

 

Tapasztalatcsere a Sóvidék-Hegyalja térség iskoláiban

A környezetvédelmi pályázat keretében egyesületünk részt vett a térségünk diákjaival a Sóvidék Hegyalja régió iskoláiban megszervezett tapaszta

"Zöld térkép" iskolai verseny

Értesítés!

2022. február 14-től térségünkben megkezdődik a "Fenntartható fejlődés és környezetvédelem a G10 és a Sóvidék-Hegyalja HACS terüetein" megnevezésű pályázat keretén belül a "Zöld térkép" iskolai verseny.

 

A verseny időszaka: 2022. február 14- 2022. május 13.

 

Kerékpáros oktatás, biztonságos kerékpáros közlekedés

Értesítés!

2021. november 26-tól térségünkben megkezdődik a "Fenntartható fejlődés és környézetvédelem a G10 és a Sóvidék-Hegyalja HACS terüetein" megnevezésű pályázat keretén belül a Kerékpáros oktatás, biztonságos kerékpáros közlekedés az iskolákban. 

 

Célja:

Környezettudatos oktatás és nevelés az iskolákban

Értesítés!

2021. november 16-tól térségünkben megkezdődik a "Fenntartható fejlődés és környézetvédelem a G10 és a Sóvidék-Hegyalja HACS terüetein" megnevezésű pályázat keretén belül a Környezettudatos oktatás és nevelés az iskolákban.

 

Két tematika:

Második pályázatindító műhelymunka- LEADER 19.3 együttműködés

A G10 és a Sóvidék-Hegyalja Helyi Fejlesztési Akciócsoport együttműködési pályázatának második Projektindtó műhelymunkája kerül megrendezésre november 11-én.

A pályázat megnevezése: "Fenntartható fejlődés és környézetvédelem a G10 és a Sóvidék-Hegyalja HACS terüetein"

 

Az esemény időpontja és helyszíne:

Pályázatindító műhelymunka- LEADER 19.3 együttműködés

A G10 és a Sóvidék-Hegyalja Helyi Fejlesztési Akciócsoport együttműködési pályázatának első Projektindtó műhelymunkája kerül megrendezésre október 14-én.

Az esemény célja az együttműködési pályázat bemutatása, valamint a közösséget érintő környezetvédelmi problémák feltárása és megvitatása.